Skriti zakladi - Bell waterproof eyeshadow stick

To je skriti zaklad predvsem za vse tiste, ki imajo težave z mastnimi vekami. Trenutno so v Tuš drogerijah na voljo za okoli 2,80 EUR. Bell waterproof eyeshadow svinčniki so vodoodporni in zelo obstojni.


Super se obnesejo kot podlaga za senčke, povečajo intenzivnost barv in podaljšajo obstojnost senčk.  Tudi, če jih imaš kot eno in edino senčko na vekah - izgleda lepo. Jaz še posebej uživam, ko lahko čez njih nanesem še kako drugo suho senčko, in potem rata res čudovit, več-dimenzionalen shimmer efekt.

If you have oily eyelid, you'll enjoy this eyeshadow stick from Bell cosmetics. They'll set you back around 2,80 euros per piece, which is really affordable. I love using them as an eyeshadow primer for shimmery eyeshadows. They give a nice, multidimensional effect.


Na sliki so od leve proti desni: odtenek št.12, odtenek št. 6, odtenek št.1
From left to right:  shade 12, shade 6, shade 1.

Edina pomanjkljivost je to, da so vsi odtenki shimmer. In da je pokrovček dejansko treba zapreti tako, da slišiš rahel "klik". Drugače on rade volje pobegne na drug konec kozmetične torbice, in ti barvica veselo pobarva vse.

They have a lovely shade range of exclusively of shimmery shades. Be careful to close the lid tightly. You need to hear the "click" sounds, otherwise the lid will grow legs, and the crayon will color the inside of your make-up bag.


Od barv, ki jih trenutno imam, je problematičen samo odtenek št 12 (črna). Konsistenca je gostejša (je pa tudi res, da jo imam že kak mesec in se je mogoče malo poslušila - glej zgoraj opisano težavo s pokrovčkom). Super se obnese kot podlaga za kake žive, pestre barve. In res, RES ne gre dol kar tako. Z micelarno vodico je treba prav drgnit, še najboljš se obnese oljni odstranjevalec (jaz uporabljam od Biobaze micelarno olje omenjeno tu).

I found the shade 12 (the sparkly black one) to be a bit thick and not that creamy. Otherwise they really do work great as base eyeshadows, but they look really nice on their own. They're definitively water-resistant, and you need a oil-based make-up remover.Odtenek št. 6, je čudovita hladna (taupe) rjava, z večbarvnimi shimmer delci. S to barvico in maskaro lahko v trenutku narediš sofisticiran, eleganten makeup. Zelo lepo se obnese tudi kot primer za kake "smokey" oči.
Odtenek št.1 je bleščeča, roza-zlata barva. Idealna za naravne, minimalistične look-e, ali kot podlaga za svetle, metallic bleščice. Roza barve mi načeloma niso všeč, ampak se mi je zelo dobro obnesla za ustvarjanje iluzije "wet-look" izgleda na vekah.

The shade 6 is a lovely, taupe brown. It looks really elegatn on it's own, and a lovely base for smokey eye looks.
The shade 1 is a bright, pink-golden color. It works for natural, minimalistic looks, or a subtle wet-look eyelid illusion.